Alles doen wat nodig is

 

5 VOOR TWAALF | COACHING staat voor twee professionals die vanuit de veiligheid van een 1-op-1 conversatie, samen ‘alles doen wat nodig is’ om hoger gelegen doelen na te streven.

In 2022 was Roger Hardy cliënt bij 5 VOOR TWAALF | COACHING. Na 16 jaar dienstverband bij ING richtte hij zijn eigen bedrijf op: Hardy Consultancy; organisatie-, team- en leiderschapsontwikkeling.

Door de wekelijkse 1-op-1 gesprekken ervaarde Roger de kracht en waarde van individuele coaching. En dat smaakte naar meer.

Zijn interesse in het vak coaching groeide stevig en leidde tot een krachtig besluit. Hij koos ervoor om zijn competenties in coaching te gaan versterken. Dé plek waar je moet zijn om dit te doen is bij INNER STANCE – PERFORMANCE COACHING.

Roger: “Wij hebben ruim een half jaar samen gewerkt. Het was constructief en werkbaar geweest om ons traject voort te zetten, maar jij hebt mij vervolgens geïntroduceerd in de wereld waar jij zelf ook in zit: INNER STANCE – PERFORMANCE COACHING. Daar zit je wekelijks in een intensief programma, onder leiding van Dusan Djukich, één van ’s werelds beste coaches. Daar werk ik nu verder aan mijn persoonlijke groei.”

‘Alles doen wat nodig is’, houdt in dat indien het voor Roger beter is om een overstap te maken, dat die stap direct gezet wordt. Ik ben trots dat ik nu niet tegenover hem zit in coaching, maar naast hem zit in ons lidmaatschap bij INNER STANCE.

Meer artikelen